Woensdag 1 november: Spelavond met ‘Het bestuur SPIELt’ en BestUurtje

Het bestuur en een hele groep enthousiaste leden zijn inmiddels net terug van een leuk en druk weekend vol spelletjes bij SPIEL. Er waren honderden spellen! Een aantal spellen hiervan vonden wij toch net wat leuker dan de rest voor de vereniging en hebben we gekocht. Deze vind je bovenaan de weekmail!
Ben je benieuwd waarom deze spellen zo geweldig zijn? Kom ze dan spelen met het bestuur!

Vanavond is ook het tweede BestUurtje. Tussen 20.00 en 21.00 kan je het bestuur expliciet in het Kleintje lastigvallen met suggesties, vragen, opmerkingen, kritiek, aanmerkingen, complimentjes, feedback, ideeën en andere uitspattingen. Het is technisch gezien niet de laatste dag van de maand, maar het is wel beter dan afgelopen dinsdag.