Zaterdag 18 november: Speldag met Halloween

Ooit gehoord van die dag waarop we inwoners van de Oostenrijkse hoofdstad begroeten? Ja precies, ik heb het over Halloween (wat een gekke naam is het eigenlijk). Nu denk je vast: ‘maar dat is toch al lang geweest?!’. Ik heb geen idee waar je het over hebt. In mijn agenda staat toch echt dat Halloween pas vandaag wordt gevierd bij Duivelsei. Kom dus zo griezelig mogelijk verkleed naar deze speldag en wie weet ben jij het engste van allemaal en krijg je een verrassing. Daarnaast is Halloween natuurlijk niet compleet zonder onze grote oranje vrienden. Als jij zin hebt om er een te verminken (ik heb het over pompoenen natuurlijk), mail dan de Accie (accie@duivelsei.nl) dan regelen wij een pompoen voor je waar jij een kunstwerk van kan maken. De pompoen zal wel op eigen kosten zijn, rond de 3-4 euro. Probeer wel je eigen gereedschap voor zover mogelijk mee te nemen. De maker van de engste en mooiste pompoen zal worden beloond.