Dinsdag 28 november (vanaf 17:00): Spelletjesavond bij De Leidsche Flesch

De eerste activiteit bij externen dit collegejaar! We gaan vanavond op bezoek bij De Leidsche Flesch, de studievereniging voor informatica en wis-, natuur- en sterrenkunde, om er samen een gezellige avond van te maken in de FooBar in het Snellius, onder het genot van spotgoedkoop drinken, fijne banken, gezellige mensen en uiteraard bordspelletjes! Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de JeuCie, de bordspellencommissie van De Leidsche Flesch. Het is mogelijk om tijdens de activiteit mee te eten met de kookcommissie, dit kost ongeveer 3 euro en moet je contant betalen. Stuur als je mee wilt eten een mailtje naar het bestuur(@duivelsei.nl), dan geven wij het door aan de KookCie. Het wordt een leuke avond, dus wees er vooral bij!