Woensdag 29 november: Spelavond met Towerfall Ascension toernooi en BestUurtje over spellenevenement

Zoals jullie misschien al wisten stond er op woensdag 29 november de Pokémonavond gepland. Helaas is het niet meer mogelijk om de Pokémonavond dan te organiseren, maar treur niet, want in plaats hiervan zal er door de Consolecie een Towerfall Ascension-toernooi worden gehouden op 29 november. De Pokémonavond zelf zal ook nog een keer worden gehouden, hij wordt dan waarschijnlijk naar januari of februari verplaatst. We houden jullie hiervan op de hoogte!

Vanavond is tevens het derde BestUurtje: je kan het bestuur weer van 20.00 tot 21.00 in het Kleintje vinden voor vragen, suggesties, een hoognodige knuffel of gewoon een gezellig gesprek. Deze keer hopen we specifiek op suggesties en ideeën voor de grote lijnen van het spellenevenement dat we in ons beleidsplan hebben genoemd. Onze huidige opzet moet nog in meer woorden op papier worden gezet, maar zal die avond er in het Kleintje zijn om in te zien — en we zijn er zelf ook gewoon bij. Voor andere onderwerpen kan je er uiteraard ook terecht, en je kan ons natuurlijk ook altijd een andere keer aanspreken of mailen!