Donderdag 7 december: Spelavond met DDR

Vanavond is er een ‘gewone’ spelavond, zonder gek thema. Had je nu toch graag een thema gewild of is plain vanilla niets voor jou? Kies je eigen thema! Verzin een leuk onderwerp en verkleed je in die stijl, of speel daaraan gerelateerde bordspellen. Enkele voorbeelden waarvan wij vinden dat ze meer aandacht verdienen: het oeuvre van Cole Porter, de Galapagos-eilanden (bij voorkeur Pinto of Floreana), de bisschop van Myra, het productieproces van zilverfiligrein, het ollekebolleke, Feynman-diagrammen, de ontwikkeling van snelwandelen als sport, het Eurovisiesongfestival of de infrastructuur in en rond Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.

Wel is er vanavond weer Dance Dance Revolution! Stap in het arcadethema en ga los op de dansmatten in de vrolijkste hoek van de Filmzaal!