Dinsdag 19 december: Spelavond met Unstable draft en speldemo

Beste Planeswalkers, deze dag zullen we Unstable draften, de set van chaos en full art basics. Deze set is anders dan andere sets. Hier kun je anderen een speler te controlen, heel veel dobbelen, Urza vragen stellen, of gewoon je deer bird ape druid spelen. De volledige spoiler van de set is hier te vinden: mythicspoiler.com/ust.
De kosten zullen €11,00 bedragen. Per persoon gaat er 1,5 (niet unstable) booster in de prijzenpot en voor elke match die je wint krijg je een booster. Basic Lands zullen aanwezig zijn en sleeves zijn te koop in de kleuren wit, blauw, zwart, rood en groen voor €3,50 per pakje van 50. Inschrijven kan vanaf 20:00 uur en we beginnen om 20:30.

Vanavond komen er ook speldemoërs langs! Henriëtte Langeveld en David van Spengen presenteren hun eigen bordspel, Wicklow Way:

“Wicklow Way is een bordspel waar twee teams van twee spelers het opnemen tegen elkaar om zo snel mogelijk met hun dieren eten te verzamelen. Het spel speelt zich af in een natuurgebied met verschillende soorten terrein en de seizoenen maken het wandelen erdoorheen soms moeilijker of makkelijker. Wees altijd op je hoede in de buurt van wolven, die zijn gevaarlijk!

Als dit concept je interesse wekt, kom dan langs voor een praatje of om een testspelletje te spelen.”