Maandag 1 januari: Nieuwjaarsduik

Op 1 januari 2018 is het mogelijk om samen met de Accie het nieuwe jaar fris te beginnen met een plons in de Noordzee door mee te doen aan de nieuwjaarsduik in Scheveningen. Je krijgt bovendien een kopje warme soep achteraf, een foeilelijke oranje Unoxmuts en een blik erwtensoep. Kosten voor deelname zijn 3 euro, maar daarvan gaat 1 euro naar de voedselbank. De duik begint om 12:00, maar om zeker te zijn dat we kaartjes hebben voor iedereen, verzamelen we om 10:00 bij de Pathé (Scheveningen) bioscoop. Om zeker te zijn dat we niemand vergeten, meld je even aan via accie@duivelsei. Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, dan kan je dat laten weten via 0641538110. Vergeet niet een handdoek mee te nemen en warme kleding/badjas om je daarna weer om te kleden.