Zaterdag 27 januari: Speldag met Nieuwe spellen

Op de speldag besteden we extra aandacht aan de spellen die dit jaar nieuw zijn! Zoek iets uit dat je enorm leuk vindt en graag wilt delen, of juist iets dat je zelf nog niet kent, uit de lijst met Century: Specerijenroute, Red 7, Honshu, In de voetsporen van Marco Polo, Secret Hitler, Dracula’s Feast (met uitbreiding), Bunny Kingdom, Pie Town, Magic Maze, Tao Long, Zombies ’15, Kitchen Rush, Betrayal at House on the Hill, Concordia, de uitbreiding van Jungle Speed, Machiavelli Deluxe, The Game: Extreme, Photosynthesis, Majesty, Welcome to the Dungeon, Mystic Vale, Temp Worker Assassins, Azul en Queendomino — of bewonder de prachtige artwork in de nieuwe D&D 5.0 Monster Manuals! Vind je hier allemaal echt niets aan? In de kasten staat uiteraard meer 😉