Woensdag 31 januari: Spelavond met strijkkralen, D&D en themabekendmaking almanak

Vanavond kan je je jeugd herleven door driftig op zoek te gaan naar precies de goede kleur kraal en erachter te komen dat twee kleuren toch net iets te veel op elkaar lijken om je daar vervolgens mateloos aan te ergeren. Jawel, we gaan vanavond strijkkralen! Kom dus jouw kunstwerk maken vanavond! Voor de mensen die strijkkralen te makkelijk of saai vinden hebben we enkele uitdagingen. Kan jij bijvoorbeeld het mooiste kunstwerk maken met hoogstens 42 kralen? Laat het de Accie dan zien op deze avond.

Naast de strijkkralen is er ook weer een sessie van Dungeons & Duivelseitjes! Je kan je nu nog snel inschrijven via deze link!

Vorige week ging het door ziekte niet door, maar nu is het eindelijk zo ver: de jaarlijkse almanakthemabekendmaking! Ben jij ook zo nieuwsgierig naar het thema? Kan je niet wachten tot het op Facebook of in de weekmail of maandmail bekend wordt gemaakt? Kom dan zeker naar de spelavond om als eerste te horen over ons epische thema!