Dinsdag 20 februari: Spelavond met karaoke, D&D & Friends

Karaoke? KARAOKEE!!

Houd jij van je schor zingen met je favoriete anime-intro’s, je favoriete Disneynummer aanvragen of een rustig nummertje Rammstein zingen? Komt dat eens goed uit! Vandaag organiseert de Asiacie weer een Karaokeavond in de Pelibar van 20:00 tot 24:00. Dus kom vooral een nummer of vijf (of meer natuurlijk) meezingen!

Er was wat verwarring over de activiteit van vandaag, in de maandmail en de agenda staat dat we alternatieve RPGs spelen, en in de mail die we zelf gestuurd hebben stond D&D – om niemand teleur te stellen doen we beide.
Je kan vandaag meedoen met weer een spannend D&D avontuur, of je kan meedoen met Honey Heist – een simpele RPG over beren die ’s werelds meest gewaagde kraak – de honing van Honeycon 2018. Ben je meer een fan van Horatio Hornblower dan Oceans 12? geen probleem, ook voor jou is er een coole RPG: in Beat to Quarters speel je een bemanningslid van een schip van de Royal Navy tijdens de oorlog tegen Napoleon.
Je kan je inschrijven via de link in de weekmail.