Vrijdag 30 maart (vanaf 12:00): Monopolyrace

Ook dit jaar is er weer een Monopolyrace in aantocht! Op 30 maart, zijnde Goede Vrijdag, krijgen de deelnemers van 12:00 tot 00:00 de tijd om met het OV door heel Nederland te reizen. Het doel is om langs zo veel mogelijk voorgeschreven locaties te gaan om punten te behalen. Waar je eigenlijk heen moet, wordt pas een dag van tevoren bekend gemaakt, maar dat het een lastige selectie aan steden, straten en bezienswaardigheden gaat worden, dat staat al vast. Op Goede Vrijdag heeft elke student gratis OV. Een perfecte dag dus om halsoverkop van hot naar her te snellen en zodoende die heerlijke punten te bemachtigen. Natuurlijk wil je winnen, maar omdat lang in de trein zitten nu eenmaal onvermijdelijk is, kun je tijdens het reizen altijd nog een spelletje spelen. Dus haal je kaartspel of reis-Monopoly-set maar uit de kast, je zult het nog nodig hebben.

Ben je geïnteresseerd en/of wil je je inschrijven? Mail dan naar monopolycie@duivelsei.nl. Geef hierbij de namen van je team door, bestaande uit 3 tot 5 mensen, en een mobiel telefoonnummer voor op de dag zelf. De deadline voor het inschrijven is woensdag 28 maart om 12:00. De locaties en de punten die daaraan verbonden zijn, worden om 12:00 de dag erna bekendgemaakt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, wees niet bang ons een mailtje te sturen. Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen op Leiden Centraal op 30 maart!