Donderdag 5 april (vanaf 20:00): Bestuurs Interesse Borrel

Vanavond vindt de bestuursinteresseborrel plaats. Het Duivelsei zoekt voor het collegejaar 2018/2019 nieuwe bestuursleden. Lijkt het je leuk om bestuur te doen aankomend jaar of twijfel je hierover? Dan is er de bestuursinteresseborrel om geheel vrijblijvend informatie te krijgen over hoe het is om bestuur te zijn voor Het Duivelsei. Je gaat een soort speed-daten met het bestuur over hun functie en jij kan vervolgens al je vragen kwijt. Vanavond kun je ook direct een sollicitatieformulier ophalen. Deze avond is geheel vrijblijvend, dus als je meer wil weten over de bestuurfuncties, kom dan zeker even langs. Aanwezigen worden verwelkomd met een drankje. Heb je wel interesse in bestuur doen komend jaar, maar kun je er deze avond niet zijn, stuur dan een berichtje naar bestuur@duivelsei.nl en dan kunnen we je de nodige informatie verschaffen.

Let op, de spellenkasten blijven deze avond gesloten.