Zaterdag 7 april (vanaf 13:00): 999 Games Open Carcassonne met de Tafelridder

Dit voorjaar organiseren we samen met de Tafelridder een aantal toernooien binnen de 999 Games Open, zoals de naam doet vermoeden een serie toernooien van 999 Games. Met elke wedstrijd kan je punten verdienen binnen het klassement, waarmee je uiteindelijk misschien mee kan doen aan de grote finale op Spellenspektakel. Dit eerste toernooi houden we met Carcassonne, op zaterdagmiddag 7 april in de Tafelridder. Deelname is gratis, we hopen ook spelers van buiten de vereniging te trekken, en bij voldoende opkomst kan 999 Games een prijs/prijzen regelen. Zin om mee te doen? Schrijf je van tevoren in via het onderstaande Facebookevenement, of kom lekker op de dag zelf langs!

Kan je deze keer niet meedoen, maar lijkt het je wel leuk? Vooralsnog organiseren we op dezelfde manier op 12 mei Potion Explosion en op 2 juni Saboteur.