Dinsdag 24 april: Spelavond met Iconic Masters draft

Planeswalkers! Het is op 24 april weer tijd voor een masters draft op Het Duivelsei. Master sets zijn specifiek ontwikkeld om spelers een onvergetelijke draft-ervaring mee te geven. Iconic masters bevat een hoop interessante archetypes zoals Temur defenders, W/G counters, B/R dragons, B/W lifegain, U/B mill, W/R prowess, … Deze masterset zit vol met epische ‘fatties’: angels, hydra’s, de vijf praetors en spirit dragons. Wat ga jij bij elkaar draften?

Het aantal deelnemers voor de draft staat op maximaal 8. Indien er meer mensen mee willen doen en iedereen zich op tijd heeft ingeschreven, dan zal er geloot worden tussen de deelnemers voor een plekje aan de felbegeerde draft-tafel. Inschrijven kan via de mail of tussen 19:45 en 20:15 op de spelavond zelf. We willen graag vragen aan iedereen om zeker om 20:15 op de spelavond aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen met de draft! De prijzenboosters zullen bestaan uit standard-legal boosters.

Het draften van deze masterset zal maar €20 kosten! Dus waar wacht je nog op?