Dinsdag 15 mei: Spelavond met alternatieve RPG’s en DDR

Dinsdag 15 mei is het weer zo ver, er kunnen weer RPG’s gespeeld worden op het Duivelsei! Om in de stemming van Humans vs Zombies te blijven, zullen de RPG’s deze spelavond ook in het thema van zombies staan! Er zal een tafel zijn waar je zombies kan verslaan in een zombie-themed D&D campaign. Daarnaast zal er ook de mogelijkheid zijn om Red Market te spelen. Schrijf je nu in! Hieronder een korte omschrijving van Red Market voor de mensen die er nog niet bekend mee zijn.

Red Market

Vijf jaar na het begin van de zombie-apocalyps is de VS teruggedrongen tot de oostkant van de Mississippi. Niet iedereen wist op tijd de westelijke helft te evacueren, en voor de mensen die achterbleven is het leven zwaar. Ze leven in kleine ommuurde nederzettingen, maar niet iedereen neemt genoegen met een armzalig bestaan. Sommigen reizen door de voormalige VS als ‘takers’; avonturiers en huurlingen, die grote risico’s nemen in hun poging rijk te worden middels oplichting, plundering, en andere louche zaken.
Je speelt als zo’n taker, die erop uit trekt om een waardevolle machine uit een nabijgelegen dorp te halen: een printer voor officiële documenten.

Ben je het vluchten voor zombies of de jacht op humans tijdelijk zat? Kom dan lekker ff dansen bij DDR en krijg energie om de strijd verder te zetten.