Spelavond met Het Bestuur Speelt 12 september

Vandaag doet het bestuur lekker wat ze zelf willen. Nee, echt! Elk bestuurslid heeft een spel uitgekozen dat ze graag met jullie willen spelen en ze nodigen jullie dus uit om mee te doen! Dit zijn de uitgekozen spellen:
Annet – Taipan (met Rianne)
Carel –
Martijn – Big Book of Madness
Carl –
Luc – Castles of Mad King Ludwig
Rianne – Taipan (met Annet)
Oscar – Betrayal at House on the Hill
Emma – Century
Jelle – Dice Forge
Wieteke – Hanabi
Sanne – Bunny Kingdom
Dus is er een bestuurslid dat je altijd al beter hebt willen leren kennen? Aarzel niet en schuif aan hun tafel aan om een spel van hun keuze met ze te spelen! Als je daar geen zin in hebt, kun je altijd bij Annet en Rianne met Taipan aanschuiven om te kijken of je de twee praeses van de vereniging van de troon kunt stoten. Niks beters dan een beetje revolutie, toch?
(Disclaimer: het verslaan van Annet en Rianne met Taipan is geen echte revolutie en dit zal geen effect hebben op de bestuurlijke structuur van Het Duivelsei of wat dan ook. Veel meer dan eeuwige roem en een mooi verhaal om over op te scheppen haal je er niet uit.)