Gelaten 4 Dood: een HvZ avontuur 9 februari

Gelaten 4 Dood: een Humans versus Zombies avontuur!

Huh, zijn dat zombies? Maar het is toch winter? De zombies komen toch pas in de lente weer? Hier zijn we toch niet op… voorbereid?

Helaas is de Apocalyps niet altijd even makkelijk als iedereen om je heen niet zo goed bezig is: de ‘intellectueel’ die telkens zijn bril kwijt is, het blondje dat niet weet hoe haar wapen werkt, de oude man die zich in het bos verstopt, en – het ergste van allemaal – de dertiger die zich gedraagt alsof hij een tiener is…

Kan jij tussen al deze gekken door de zombies neerschieten? Ben jij graag een zombie die deze smakelijke humans opeet? Of zit je eigenlijk veel liever in de bosjes terwijl de rest het gebied veiligstelt? Kom dan naar Gelaten 4 Dood, een Humans versus Zombies avontuur! À la HvZ zullen er meerdere missies plaatsvinden en zullen twee partijen – de Humans en de Zombies – vechten om de overwinning.

Deze speciale activiteit vindt plaats op zaterdag 9 februari van 13:00 tot 16:00 in het Merenwijkpark (verzamelen bij het voetbalveldje). Kom vooral meedoen als je je honger voor HvZ wil stillen, of als je deze winter een dagje eruit wil! Wil je meer weten over Humans versus Zombies? Ga naar hvz.duivelsei.nl

Disclaimer: de Apocalypcie is niet verantwoordelijk voor het feit dat je teamgenoten, dan wel jezelf, incapabel kunnen zijn.