Spelavond 14 januari

Na jaren hard werk is hij er eindelijk, de Lustrumalmanak van 2018-2019! Bomvol met alles wat je van een Almanak verwacht en nog veel meer. Om 20:30 wordt hij onthuld en kun je direct je bestelde exemplaar meenemen en door je vrienden, de Almanakcie en wie je maar wilt laten signeren. Als je geen Almanak hebt besteld maar er wel één wilt heb je geluk want er zijn een paar extra. Maar wees wel snel want het zijn er niet heel veel.

Naast de almanakuitreiking zal er ook een demo plaatsvinden, namelijk het spel Herloff. Dit spel is van dezelfde maker als Chartered en Boogie Beasts. Het speelt zich af in middeleeuws Scandinavië, en het doel is om koning van de Vikingen te worden! Dit is een spel gemaakt voor twee spelers van ongeveer een half uur! Dus neem je een goede vriend/vriendin mee, of speel het spel met een ander Duivelseitje!