Spelavond 25 februari met alternatieve RPG’s

Hou nog even de Valentijnssferen vast met de Valentijns-RPGs van de RPGcie! Deze maand worden er alternatieve RPGs gespeeld waarbij je je liefde kan tonen. Toon bijvoorbeeld je homoseksuele liefde voor orcs in Big Gay Orcs, of je liefde voor Senpai in de Maid-RPG! De berekeningen van Friend Computer uit de RPG Paranoia hebben vastgesteld dat de enige ware liefde de liefde voor Friend Computer is. Ten slotte kan je ook je eventuele liefde voor dystopieën gebruiken bij het spelen van Degenesis.

Heya, dit is het inschrijfformulier voor de alternatieve RPGs. Pas op: deze inschrijvingen worden niet meer geregistreerd na 12 uur ’s nachts dinsdag! Alvast veel plezier!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCtzEfeky-R8xiPnuLqaDwotLbAbEEWxPx4k0Th3gaSlD-iQ/viewform?vc=0&c=0&w=1