Opening Duivelsei 8 september

Het Duivelsei gaat weer open! Na een klein halfjaar gesloten te zijn kunnen er binnenkort weer spellen worden gespeeld in de filmzaal. Oorspronkelijk zou de opening op 2 september plaatsvinden, maar vanwege verscheidene omstandigheden is de vereniging nog niet gereed om deze week open te gaan. De eerste spelavond zal daarom plaatsvinden op 8 september!

Vanwege de Corona-situatie werken we de komende maanden met een inschrijflijst. Leden kunnen zich inschrijven via een link die te vinden is in de weekmail. Nog geen lid maar wil je toch graag een keer langskomen voordat je je inschrijft? Stuur dan even een mailtje naar bestuur@duivelsei.nl, dan kunnen we samen kijken naar wat er mogelijk is.

Heel veel spelplezier gewenst en hopelijk zien we jullie in september, op gepaste afstand, weer op Het Duivelsei!