Dalmuti

Bestuur 2018/2019 ‘Dalmuti’

Het 42e bestuur der L.S.S.V. Het Duivelsei presenteert zich:


Praeses – Rianne Berger

praeses@duivelsei

Hey, ik ben Rianne, vierdejaars Duivelseitje en dit jaar ook de Praeses van Het Duivelsei. Ik studeer wiskunde (en een beetje informatica; voorheen vooral veel kunst,) en houd ervan daarnaast mijn tijd te vullen met spellen, creativiteit, lezen en dansen. Dit jaar word ik weer net zo oud als Het Duivelsei, wat natuurlijk gevierd wordt met heel veel lustrumactiviteiten!

Op Het Duivelsei heb ik mij de laatste jaren, naast het spelen van spelletjes, vooral veel beziggehouden in de Almanakcie, Promootcie en EL CIDcie waar ik mijn creativiteit kwijt kan door het ontwerpen van de almanak, posters, het Duivelsei-kaartspel of flyers. Dit jaar zal ik vooral bezig zijn met bevelen uitdelen en Grote Dalmuti spelen. (Met dat laatste bedoel ik niet persé het spel.) Spellen die ik zeker wel zal spelen zijn Taipan en Weerwolven (naast nog veel meer andere natuurlijk); het liefst speel ik elke keer wat nieuws. 😊


Abactis – Oscar van Putten

abactis@duivelsei

Hoi hoi, ik ben Oscar van Putten, 18 jaar oud, tweedejaars student Molecular Science & Technology (wat eigenlijk een fancy naam is voor scheikunde) en tweedejaars Duivelseitje. Ik zal dit jaar de rol van abactis op me nemen; daarmee zal ik op vergaderingen notuleren en buiten vergaderingen om de administratie bijhouden. Ook zet ik me in voor een aantal commissies, in het bijzonder de redactie en de apocalypcie. Als kersvers Eitje had ik een jaar geleden nooit gedacht hier te zitten, maar nu ik er toch ben hoop ik hier een superleuk bestuursjaar van te maken.

Ondanks mijn bestuurstaken zal ik natuurlijk genoeg tijd vrijhouden voor spelletjes. Ik hou namelijk van heel veel soorten spelletjes, lang of kort. Ik speel graag Ticket to Ride, Magic Maze, Azul, Sherriff of Nottingham, Love Letter, Splendor en Evolution, al eindigt die lijst daar niet. Ook ben ik vaak wel te poken voor D&D, DDR en Rock Band. Eigenlijk speel ik bijna alles wel, maar er zijn een paar spellen die ik vurig haat, in het bijzonder het universeel gehate Monopoly. Gelukkig hebben we alle Monopoly-liefhebbers in het vorige bestuur achtergelaten!

Naast mijn studie en het Duivelsei ben ik vooral bezig met gamen. Ik speel vooral (iets te veel) Rocket League, wat ik afwissel met verschillende single-player games. Verder vind ik het leuk om op het internet rond te dwalen, te schrijven en af en toe om te lezen.


Quaestor – Emma Verweij

quaestor@duivelsei

Hi! Ik ben Emma Verweij, 19 jaar en tweedejaars student Wiskunde. Ik ben tevens tweedejaars lid bij Het Duivelsei en zal in bestuur ‘Dalmuti’ de rol van Quaestor op mij nemen. Het afgelopen jaar heb ik Het Duivelsei al vanuit een aantal commissies lastiggevallen met mijn aanwezigheid, ik heb namelijk in de EL CIDcie, Feescie en Accie gezeten. Als Quaestor zal ik deze trend voortzetten, door met enige regelmaat de hele vereniging te mailen over geldzaken.

Natuurlijk zal ik dit jaar ook veel spellen blijven spelen, mijn doel is en blijft om uiteindelijk de hele spellenkast geleerd te hebben. Mijn favoriete spel varieert met de dag, maar ligt meestal op een schaal van ergens tussen Jungle Speed en Twilight Imperium. Naast het feit dat ik erg van spelletjes houd, houd ik ook van klassiek ballet en lezen, vandaar dat ik mij aardig thuis zal voelen in de boekhouding het komende jaar.


Assessor Intern – Jelle Kientz

intern@duivelsei

Gegroet!
Mijn naam is Jelle Kientz en ik ben assessor Intern van het Duivelsei. Ik ga mij aankomend jaar bezig houden met wat ik het liefste doe, puzzelen! Activiteiten inplannen, zorgen dat elke commissie functioneert. Je weet wel, zorgen dat alles binnen het Duivelsei soepel verloopt. Dit past ook bij de studie die ik doe, namelijk Informatica. Ik kijk eerst wat het probleem is, zoek vervolgens welk eindresultaat ik wil bereiken en zet dan een plan van aanpak op. Ook wanneer je in een commissie zit zal je veel met mij te maken hebben. Ik zal altijd een oogje in het zeil houden of alles nog goed gaat. En mocht dit niet zo zijn, zal ik er zijn om het probleem proberen op te lossen.

Naast puzzelen binnen de vereniging en op m’n studie doe ik natuurlijk ook dingen voor mezelf. Ik houd me vooral bezig met games zoals Magic the Gathering, Hearthstone, Slay the Spire en nog vele andere titels. Ik vind het geweldig om de meest optimale strategie te bedenken zodat ik mijn tegenstanders kan verslaan. Eigenlijk ook weer puzzelen. I love it!


Assessor Extern – Wieteke Leijten

extern@duivelsei

Hallo lieve lezer,
Ik ben Wieteke Leijten, Assessor Extern van het 25e jaar van het Duivelsei. Ik ben een verbaal lichtelijk agressieve criminoloog van 20 jaar die verslaafd is aan criminaliteitsboeken en documentaires over ontvoeringen en dat soort geweldigheid. Ik ben de opvolger van de vorige stuiterbal die alle externe activiteiten promoot. De spellenbeurzen, gezamenlijke spelavonden met andere verenigingen en dat soort dingen regel ik dus het komende jaar. Als je iemand met Hanabi of Weerwolven rond ziet rennen, als je iemand ziet die constant gepest wordt of als je iemand ziet die constant anderen plaagt dan is er een grote kans dat je me gespot hebt.
Dominion, Wat schets je me nou, Sheep race en de al genoemde spellen zijn spellen die ik erg graag speel. Het zou me dan ook niet verbazen als ik de helft van de leden hebt ontmoet tijdens een potje Weerwolven leiden.

Ik leef natuurlijk niet alleen maar op duivelsei, daarnaast heb ik ook een soort leven. Dit leven bestaat uit veel tekenen, lezen, muziek luisteren, gitaar spelen en criminelen stalken. Ik ben ook zeer getalenteerd in het tegen tafels aanlopen, (bijna) omvallen, rare quotes creëren, spelletjes verliezen en praten in mijn slaap.

Ik heb heel veel vertrouwen in mijn medebestuursgenoten en ik hoop dat dit komende jaar net zo’n feest wordt als de vergaderingen ervoor.


Assessor Algemeen – Sanne Habets

algemeen@duivelsei

Heyo!
Mijn naam is Sanne Habets. Dit jaar ben ik de assessor algemeen! Op de momenten dat ik niet Magic aan het spelen ben op spelavonden of mijn hand opsteek om weer een actiepuntje te claimen tijdens bestuursvergaderingen, ben ik een tweedejaars studente van de bachelor Biologie, waar ik keihard voor microbiologie aan het gaan ben, omdat de natuur en ik elkaar niet zo mogen. Dat is nog zachtjes uitgedrukt, maar dat verhaal vertel ik op een ander moment wel.

Naast mijn haat voor de natuur en mijn liefde voor genetica hou ik van boeken lezen, verhalen schrijven, grappen vertellen (die soms succesvoller zijn dan anders), gamen, avondjes wat gaan drinken met mede-Duivelseitjes (maar nooit te veel!) en anime kijken. Een aantal van mijn favoriete games zijn de Ace Attorney-serie, de Professor Layton-serie, Danganronpa en de Zero Escape-serie. Enkele van mijn favoriete anime zijn Bungou Stray Dogs, Ace of Diamond, Hunter x Hunter en natuurlijk Bobobo-bo Bo-bobo!

..oh wacht, jullie willen mijn favoriete bordspellen weten? Ik moet zeggen dat ik een zwakke plek heb ontwikkeld voor Exploding Kittens en Battlestar Galactica. Zolang het spel lang is en diepgang heeft, of kort en hilarisch is, vind ik het vermoedelijk wel leuk. Oh, en Magic natuurlijk. Ik ben dol op Magic!De boom in
Van vooraan met de klok mee: Rianne, Oscar, Sanne, Jelle, Wieteke en Emma.