EL CID

Activiteiten:

Maandag (van 15:00 tot 01:00): Ben jij het onschuldige meisje dat zich in wanhoop van kant maakt als haar geliefde heks met huid, haar en wrat op haar neus verslonden wordt door de weerwolven? Vind jij je buurman/-vrouw wel erg harige armen hebben en wil je hem/haar graag op de brandstapel gooien? Kom langs om je mentorgroepje beter te leren kennen tijdens een potje Weerwolven!

Dinsdag (van 15:00 tot 01:00): Kom gezellig een spelletje spelen en heb een wereld van plezier!

(Vanaf 20:00) Tijdens de Asian Night is er alle gelegenheid om uit volle borst mee te zingen met je favoriete Japans- en Engelstalige nummers bij de kar aoke en om je dansskills te tonen bij Dance Dance Revolution.

Woensdag (van 15:00 tot 01:00): Heb je ooit gehoord van het bekende Trading Card Game “Magic: The Gathering”, maar heb je geen idee hoe het werkt? Onze leden helpen je graag op weg met je eerste introdeck!

Vanaf 20:00 is er een Super Smash Bros Ultimate toernooi. Kom op tijd binnen en laat al je skills zien om je mede-EL CID lopers te verslaan!

Donderdag (van 12:00 tot 01:00): vandaag zijn wij eerder open voor de fanaten die ook al ’s ochtends vroeg spelletjes willen spelen. Om 15:00 gaat het Mario Kart 8 toernooi van start op de Switch! Meedoen? Kom gewoon langs!

Vanaf 20:00 is er een Magic: The Gathering draft! Deze is helemaal gratis voor EL CID lopers, maar geef je op tijd op, want plaatsen zijn beperkt. Je kunt je opgeven op Het Duivelsei zelf!

Vrijdag (vanaf 15:00): Vandaag worden er de hele dag RPG’s gespeeld. Er zullen verschillende tabletop role-playing games gedurende heel de middag en avond gestart worden (bijv. Dungeons and Dragons of Everyone is John). Daarnaast staat deze dag ook in het teken van lange bordspellen! Wil jij hier graag tot geïntroduceerd worden? Dan is dit je kans!l