Spelavond met Ravnica Allegiance-draft, demo Wizards of ROYGBIV en Just Dance 19 februari

Wow, wat een volle spelavond! Vandaag zijn er maar liefst drie evenementen!
Wizards verzamelen aan het einde van de regenboog bij de tavern die Roygbiv heet. Af en toe ontstaat er een conflict, en dan is er natuurlijk maar 1 ding om dat op te lossen: een magisch gevecht TOT DE DOOD! Je valt een persoon aan met spells, in een team met andere spelers of alleen, tot hij erbij neervalt. In dit spel kies je wat voor wizard je bent en daarna begint het verzamelen van mana, het casten van spells en het verzamelen van nieuwe spells. Het is een deckbuilding game waarbij de de levens van de tegenstanders moet zien te vernietigen! Wil jij dit spel komen testen? Kom de 19e naar Duivelsei en speel vanaf 20:00 een potje mee! Laat vooral weten wat je er van vindt als je het hebt gespeeld!
Ook is het tijd voor de Ravnica Allegiance-draft! In de wereld van Ravnica is de invloed van Nicol Bolas in alle tien de guilds merkbaar. Strijd mee in deze draft, waar de tweede helft van de guilds in vertegenwoordigd is, om te kijken wie er in onze eigen strijd bovenop komt! Inschrijvingen voor de draft zijn om 20:00.
Heb jij nog niet genoeg gedanst? Mooi! Wist je dat er ook andere dansspellen bestaan naast DDR? Geweldig! Vandaag kun je gezellig Just Dance komen spelen! Mocht je ons zoeken, wij zijn dat stel dansende idioten in een hoekje.