Spelavond met spellenveiling 20 februari

Eenmaal, andermaal… verkocht!
Aan de hand van de spelteldag eerder dit collegejaar hebben we een lijst opgesteld met spellen die niet gespeeld zijn in de afgelopen paar jaar en die dus geveild kunnen worden. Deze lijst is in een eerdere mail rondgestuurd.
Let op! Er zijn een aantal spellen van de spellenveilinglijst afgehaald. Die spellen zijn:
– Keyflower
– Clans of Caledonia
– Advanced Civilization
– Arkham Horror
Dit zijn spellen die toch geliefd bleken te zijn onder de leden, maar die misschien door gebrek aan speeltijd soms vergeten worden. We willen al onze leden de kans blijven bieden om toch van deze spellen te genieten, vandaar dat we deze toch niet gaan veilen. (Om deze spellen wat meer liefde te geven, is Keyflower het spel van de week geworden!)

Wil je een spel kopen? We beginnen om 20:00, dus zorg dat je dan aanwezig bent! Er is geen vaste volgorde voor de spellen, dus als je je oog op een specifiek spel hebt, loont het om vanaf het begin aanwezig te zijn.