Speldag met RPG Epic 23 februari

Heroische avonturiers!
Universiteit Slagsteen biedt nogmaals haar verontschuldigingen aan voor jullie ontvoering naar de wandering plane vorig jaar en alle moeilijkheden die jullie hebben moeten doorstaan sinds jullie hier gestrand zijn. De situatie tijdens het beleg was wanhopig, en jullie waren onze laatst overgebleven optie.
Er is echter eindelijk goed nieuws! We hebben een plan om een oud fort in Oldrin in gebruik te nemen die de sleutel is tot de rest van het multiversum. Met jullie hulp gaan we de drie daar opererende liches (ondode tovenaars) uitschakelen. Als dit lukt kan dit fort helpen veel nieuwe kennis over de planes en de passages ertussen te ontgrendelen. Een belangrijke bijdrage voor de wetenschap, en wellicht de sleutel om jullie een weg thuis te bieden. Hier kun je je inschrijven: https://docs.google.com/forms/d/1TVGIMHztCO7YMOqDkjoT62bAHXJm7-hGXz0TvhOvJnY/viewform?fbclid=IwAR1zBX657EYV2gbE-Xg4KYWOril7vGuxjPZqCJda3OFEEhYl8Ulz29X_EoM&edit_requested=true
We gaan vandaag weer pizza bestellen bij New York Pizza! Deze bestelling moeten we extra vroeg doorgeven (om 16:00 al). Wil je vandaag een pizza mee-eten voor €5,-? Zorg dan dat je voor die tijd aanwezig bent, of app je bestelling door!