Imperium

Bestuur 2019/2020 ‘Imperium’

Het 26e bestuur der L.S.S.V. Het Duivelsei presenteert zich:


Praeses – Jasmijn Bom

praeses@duivelsei


Ik ben Jasmijn Bom en ik ben de Praeses van dit jaar (: Ik ben 19 jaar en studeer Aardwetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hier bekijk ik vrolijk naar alle soorten stenen. Ondertussen ben ik al derdejaars lid en heb ik veels te veel commissies gedaan. Mijn favoriete spel is Twilight Imperium en ik hou ook van Azul, Mansions of Madness, Robinson Crusoe en Captains of the golden age maar stiekem vind ik alles leuk om te spelen. Zélfs de Hyves Ranking Game. Ik doe ook af en toe iets buiten het Duivelsei, het is niet vaak, maar het gebeurt erg soms. Ik hou intens veel van lezen en naar de film gaan, ook kan ik urenlang mijn tijd verspillen met het internet.


Abactis – Ilse de Boom

abactis@duivelsei


Hoi! Mijn naam is Ilse de Boom, en ik ben dit jaar de Abactis! Ik studeer Bio-Farmaceutische Wetenschappen en ben nu tweedejaars Duivelseitje. Ik heb vorig jaar in de Nomcie en Accie gezeten, en heb ook geholpen met het organiseren van Het Slimste Ei! Naast studie en bestuur vind ik het leuk om te puzzelen, gamen en om piano te spelen.
Toen ik bij Duivelsei kwam dacht ik dat ik bordspelletjes kende, en oh boy wat had ik het verkeerd. Ik heb een hoop spellen geleerd en hoop nog veel nieuwe spellen te leren! Ik hou het meeste van coöperatieve spellen zoals Betrayal at the House on the Hill of Celestia, maar ik ben ook altijd wel blij te maken met Splendor, Diamant of Mahé. Daarnaast heb ik een enorme zwakte voor Love Letter.


Quaestor – Koen Looijmans

quaestor@duivelsei


Hallo! Ik ben Koen Looijmans, en dit jaar ga ik allegeldzaken van Het Duivelsei regelen, ik ben namelijk de Quaestor! Naast mijn bestuurstaken doe ik natuurlijk ook nog wat andere dingen, en dan vooral studeren: net als mijn twee voorgangers studeer ik Wiskunde, daar ben ik tweedejaars, en verder ben ik nog tweedejaars sterrenkundestudent (en tweedejaars Duivelseitje), en ook nog eens eerstejaars natuurkundestudent. Hoe ik naastdrie studies tijd heb voor een bestuursjaar? Simpel! Gewoon lekker heel veelvakken niet volgen!Ik heb me vorig jaar ook al ingezet voor Het Duivelsei (al is het in mindere mate dan dit jaar natuurlijk), en heb toen bij de Lustrumcie de Lustrummidweek helpen organiseren, en ik was (wederom net zoals mijn twee voorgangers) penningmeester bij de EL CIDcie. Naast bestuur zijn en studeren doe ik ook soms nog eens iets anders, eigenlijk vooral games zoals Overwatch, CS:GO, Hearthstone en Hearts of Iron IV, al heeft die lijst de nijging om nog al eens te veranderen. Verder vind ik ook niet-virtuele spelletjes best leuk (dat is misschien ook wel de reden dat ik bij Het Duivelsei ben gekomen), en mijn twee favoriete zijn dan toch wel Terraforming Mars en Clans of Caledonia, al zijn er heel erg veel andere spellen die ik ook leuk vind.


Assessor Intern – Allard Langendoen

intern@duivelsei


Hey, ik ben Allard Langendoen, de Assessor Intern van dit jaar. Ik werk samen met alle Duivelsei commissies om leuke activiteiten op de agenda te zetten. Zelf ben ik een derde jaars biologie student. Mijn favoriete spellen zijn asymetrische rode spellen, blauwe spellen, RPGs en DDR. Buiten Duivelsei boulder ik graag en vind ik het leuk om mijn eigen D&D groepen te DMen.


Assessor Extern – Jaap van Rekom

extern@duivelsei


Ik ben Jaap van Rekom, dit jaar ben ik ‘assessor secundus’ of ‘assessor extern’ zoals mijn functie in de volksmond ook wel wordt genoemd. Ik ben 3e-jaars Werktuigbouwkunde student en 5e-jaars Duivelseitje. Voorheen ben ik voornamelijk actief geweest in de Promootcie en Apocalypcie. Dit jaar ben ik van plan om veel activiteiten met Externen verenigingen te organiseren en veel uitjes naar beurzen te plannen.

Zelf vind ik area-control spellen erg leuk, bijvoorbeeld Twilight Imperium, Root en Scythe. Ook van kleinere spelletjes, zoals Codenames, Sushi Go! En The Mind, kan ik genieten!


Assessor Algemeen – Luuk van de Laar

algemeen@duivelsei


Hey! Mijn naam is Luuk van de Laar en ik zal volgende jaar de assessor algemeen zijn. Ik ben tweedejaars sterrenkunde student en dit is ook mijn tweede jaar bij Het Duivelsei. Naast mijn studie en Duivelsei game ik erg veel. Ik speel spellen zoals Civilization en League of Legends. Mijn favoriete bordspellen om te spelen zijn Terraforming Mars, Root en andere langere spellen.  Ook hou ik ervan om samen met vrienden een drankje te nemen. Vorig jaar heb ik  in de Lustrumcie, Feescie en Magiccie gezeten. En ik ben dit jaar niet van plan te stoppen met mijn commissie werk.De boom in
Van links naar rechts: Jaap, Ilse, Allard, Jasmijn, Luuk, Koen.