Open Week

In verband met de huidige coronasituatie hebben we helaas geen uitgebreide EL CID. Daarom organiseren wij dit jaar onze eigen Open Week! Elke avond vanaf half 8 van 8 tot 12 september zijn wij open op onze locatie in het Pelikaanhof om spelletjes te spelen. Ben jij eerstejaars en ben je benieuwd naar het Duivelsei? Kom vooral een keer langs om de sfeer te proeven. We hebben een aantal activiteiten voor deze week gepland:

Dinsdag 8 september: Introductiespelletjes

Om elkaar en het Duivelsei goed te leren kennen organiseren wij als eerste activiteit introductiespelletjes! Iedereen kan hier aan meedoen, dus kom vooral langs als je houdt van kleine spelletjes waarmee je met anderen kunt bonden.

Woensdag 9 september: Weerwolven

Deze dag staat in het teken van het spel Weerwolven van Wakkerdam! Een spel waar iedereen een geheime rol krijgt, burger of wolf. Wolven mogen elke nacht iemand opeten, en de burgers moeten de wolven zien op te sporen. Maar wie zijn er te vertrouwen. Een actief spel waar iedereens echte personaliteit naar boven komt!

Donderdag 10 september: Console toernooi

Het is nog niet zeker welke game we gaan spelen, maar we gaan een toernooi houden! Hou jij van console games, kom dan vooral langs om naast het toernooi een potje Smash Bros tegen elkaar te spelen of muziek te maken met Rockband!

Vrijdag 11 september: Intoxicaatcie feest

Onze Intoxicaatcie zal op vrijdag een feest geven om het einde van de week in te blazen. Dit is een avond voor jou als je van gezellig een drankje doen met muziek erbij houdt!

Zaterdag 12 september: RPG en lange spellen

Vandaag zullen we vanaf 1 uur al open zijn om RPGs en lange spellen te spelen. Vind je D&D leuk, of heb je altijd al eens Twilight Imperium willen spelen. Op zaterdag zal hier genoeg tijd voor zijn!