Bestuur 2022/2023 ‘Mysterium’

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.

Het 29e bestuur der L.S.S.V. Het Duivelsei presenteert zich:

Praeses – Alexandra Oostinjder

Hoi hoi! Ik ben Alexandra en ik ben dit jaar de praeses. Ik ben een derdejaars geschiedenis en een derdejaars eitje. Mijn favoriete spel is Mysterium maar ik ben te poken voor snelle grappige party games. Mijn hobby’s zijn lezen, kleding naaien en casual games als Stardew Valley, Spiritfarer en Slime Rancher.

Abactis - Xander Lenstra

Hoi! Ik ben Xander, 5e jaars lid (of 12e jaars, afhankelijk van hoe je telt) en ben de Ab Actis van de vereniging. Ik focus me dus vooral op de administratie van de vereniging en regel ook alles qua ICT. Sinds 2019 ben ik actief lid van de wolfcie, en in 2021 ben ik ook in andere commissies gegaan: de lancie en consolecie . Zo beheer ik onder andere de minecraft server van het duivelsei, en leid ik elke paar maanden een potje online weerwolven. Naast weerwolven ben ik ook een groot fan van andere social deduction games, zoals Secret Hitler, of langere spellen zoals Twilight Imperium. Ook kan je me altijd uitnodigen voor console games als mario kart of smash.

Quaestor - Naomi Swart

Hallo, ik ben Naomi. Ik studeer taalwetenschap, en doe de track language and cognition. Binnen taalwetenschap ben ik erg geïnteresseerd in forensische taalwetenschap en neurolinguistiek. Verder doe ik soms nog judo en ben ik judo scheidsrechter. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de manege waar ik paard rij en vrijwilligerswerk doe.

Assessor Intern - Rebecca Varkevisser

Ik ben Rebecca en ik ben derdejaars geschiedenisstudent en Duivelseitje. Ik hou van allerlei verschillende soort spellen. Op dit moment geniet ik bijvoorbeeld erg van Halli Galli en Twilight Imperium. Naast mijn studie vind ik het leuk om te sporten en zit ik op handbal. Als ontspanning vind ik het leuk om een serie te kijken of een boek te lezen.

Assessor Extern - Ruben van der Marel