Bestuur

Bestuur 2020/2021 ‘Nottingham’

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.

Het 27e bestuur der L.S.S.V. Het Duivelsei presenteert zich:


Praeses – Esmée van Soest

praeses@duivelsei


Hoi! Ik ben Esmée van Soest en ik ben de Praeses van dit jaar. Ik ben 21 jaar en studeer Nederlandse Taal en Cultuur. Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat ik dol ben op lezen. Als ik niet met mijn neus in een (studie)boek zit, ben ik natuurlijk regelmatig te vinden op Het Duivelsei, meestal in de nabijheid van de rode kasten. Hieruit haal ik altijd graag Dominion, Clank of Linie 1 tevoorschijn. Maar ik ben ook altijd wel te porren voor een potje Weerwolven of Secret H. In de 2,5 jaar dat ik nu lid ben, heb ik mij voor verschillende commissies ingezet, en nu, voor het bestuur!


Abactis – Rogier van den Burgh

abactis@duivelsei


Ik ben Rogier van den Burgh en ben dit jaar de Abactis. Op het moment doe ik informatica gezellig hier in Leiden en zit nu in mijn vierde jaar bij Duivelsei.
Als een van de weinigen haal ik veel plezier uit coöperatieve spellen waarbij Spirit Island mijn favoriet is.
Wees niet bang om met een competitief spel te komen, ik doe gezellig mee.
Vooral dit jaar kun je me ook vaak terug kunnen vinden op Discord, ik ben voornamelijk in de avonden beschikbaar om een spelletje te spelen.


Quaestor – Patrick van Gogh

quaestor@duivelsei

Mijn naam is Patrick van Gogh en ik ben de penningmeester dit jaar. Ik ben derdejaars geschiedenis student en heb een bachelor Bedrijfskunde op zak. Ik ben 26 jaar en houd me in mijn vrije tijd bezig met koken, gamen en lezen. Voor een pot Root of Dungeons & Dragons ben ik altijd wel te porren, uiteraard met een drankje.


Assessor Intern – Victoria Zilverentant

intern@duivelsei

Hi, ik ben Victoria Zilverentant! Dit jaar ben ik jullie prachtige assessor primus (assessor intern voor vrienden)! Het is mijn taak om de vele commissies van het Duivelsei te helpen met het organiseren van hun leuke activiteiten.

Ik ben vooral erg fan van rpgs en tabletop wargames. Vraag me vooral om een korte introductie in Warhammer als je zin hebt in een urenlang verhaal, ik praat daar erg graag vijf kwartier in een uur over vol, of je het nou leuk vind of niet…


Assessor Extern – Joris Vugs

extern@duivelsei

Hallo! Ik ben Joris Vugs en dit jaar de assessor extern, ook wel bekend als de persoon die naar buiten wordt gestuurd. Zelf volg ik nu de master Book and Digital Media Studies en hobby ik bij op de rechtenfaculteit. Mijn favoriete boardgame is diplomacy, dus stuur vooral een mailtje als je wilt steggelen over twintigste eeuws Europa!


Assessor Algemeen – Ramon van der Lans

algemeen@duivelsei


Hoi! Mijn naam is Ramon van der Lans en ben dit jaar jullie Assessor Algemeen. Ik ben momenteel 3e jaars Informatica student. Ik ben heel erg versatile in mijn interesses. Ik hou enorm veel van games, vooral Nintendo is mijn specialiteit. Natuurlijk hou ik ook van andere spellen, hidden-role games zoals Weerwolven en deck-builders zoals Dominion. Ook hou ik er ook van om gewoon lekker gezellig te hangen met vrienden.