Sponsoren

Laatst bijgewerkt op 05-02-2023

Op deze pagina vind je de sponsoren van het Duivelsei met een korte toelichting van de sponsor erbij.

Van Sponsorkliks krijgen wij geld als iemand iets via deze link bestelt bij bekende zaken (denk aan Bol.com, Domino’s en Thuisbezorgd). Het leuke hiervan is dat het je alleen een paar keer extra klikken kost en verder niets.

De Tafelridder is een spellenwinkel in Leiden. Hier doen we als vereniging regelmatig aankopen en organiseren we ook af en toe een activiteit, bijvoorbeeld tijdens de EL CID. Daarnaast is de Tafelridder een sponsor van de Spelduivel. Als lid kan je op vertoon van je ledenpas 10% korting krijgen hier.

Holle Bolle Gijs is een café / restaurant in Leiden. Dit is de locatie waar wij nu al enkele jaren een keer per jaar langs komen om te dineren. Het eerstejaarsdiner wordt hier gehouden namelijk. Daarnaast is Holle Bolle Gijs een sponsor van de Spelduivel.

Black Stories is, hoe kan het ook anders, de uitgever van het spel Black Stories en daaraan verwante spellen. Al enkele jaren krijgen wij bij hen een flinke lading Black Stories kaarten, zodat eerstejaars een spelletje hebben om te doen tijdens de EL CID, tenminste, als ze een flyer van ons weten te bemachtigen.