Lidmaatschap

Laatst bijgewerkt op 04-02-2023

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.

Lid worden? Leuk! HBO-, MBO- en WO-studenten die in Leiden (gaan) studeren zijn altijd welkom om lid te worden van Het Duivelsei. We zijn tenslotte een studentenspellenvereniging! Je kunt je gedurende het hele jaar aanmelden, maar het is aan te raden om al tijdens de EL CID lid te worden zodat je het introductieweekend mee kunt maken en een mentorgroepje krijgt.

Het Duivelsei is één of twee avond(en) in de week en één zaterdag per maand open, wat ons de perfecte dubbelvereniging maakt. De contributie bedraagt €60,- per jaar, maar voor een aantal activiteiten vragen we een eigen bijdrage, zoals lasergamen of spelweekenden. Word je na 31 januari lid, dan betaal je uiteraard slechts de helft van de contributie voor het resterende studiejaar. Het Duivelsei heeft op het betalen van contributie na géén verplichtingen omtrent het lidmaatschap.

Wil je lid worden? Vul de twee onderstaande formulieren in en stuur ze in een mailtje naar abactis@duivelsei of neem ze mee naar een van onze spelavonden! Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen. Het machtigingsformulier voor automatische incasso is niet verplicht, als je het niet invult zal je in plaats daarvan een mailtje van de quaestor krijgen met een verzoek het geld over te maken.

Inschrijfformulier
Machtigingsformulier

Komen kijken / Introducés meenemen

Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden en wil je liever even een spelavond komen kijken? Of wil je je vrienden een keertje meenemen om te laten zien hoe leuk deze vereniging is? Dat kan! Stuur hiervoor even een mailtje naar bestuur@duivelsei, met daarin de voornaam en achternaam van wie er langskomt, en welke avond die langs wil komen. Op onze agenda kan je vinden welke activiteiten op welke spelavonden plaatsvinden. Niet-leden mogen maximaal twee keer langskomen voordat ze zich moeten inschrijven.

Lid Worden

Je lidmaatschap gaat in zodra je het inschrijfformulier getekend hebt. Vanaf dan ben je als lid altijd welkom op al onze activiteiten, en ontvang je ons verenigingsblad De Spelduivel via de mail. In onze kasten hebben we allerlei soorten spellen liggen. Je mag spellen lenen, maar vraag hiervoor wel toestemming aan een bestuurslid.

Het lidmaatschap bedraagt €60,- per academisch jaar, lopende van 1 september tot 31 augustus het jaar erna. Als je tijdens je inschrijving een machtiging hebt gegeven, wordt de contributie aan het begin van het studiejaar afgeschreven. Zo niet, dan wordt er van je verwacht dat je zelf de contributie overmaakt naar ons rekeningnummer binnen één maand. Bij te late contributie wordt er een boete van €5,- gerekend.

Wijzigingen en lidmaatschap opzeggen

We stellen het op prijs als je wijzigingen in je adres, telefoonnummer of e-mail aan ons door kunt geven, zodat we je kunnen bereiken. Jouw lidmaatschap bij Het Duivelsei blijft doorlopen totdat je dit opzegt in een mail naar abactis@duivelsei, of schriftelijk naar ons postadres (te vinden onder ‘Contact’). Doe je dit niet vóór 1 augustus dan gaan wij ervan uit dat je in het nieuwe collegejaar lid wilt blijven. Een reactie op een agendamail/betalingsherinnering/enig andere mail kunnen wij niet als geldige uitschrijving rekenen. Na je uitschrijving zal je een bevestiging van ons ontvangen. Heb je na een week nog niets gehoord? Dan kan het zijn dat je uitschrijving niet goed is doorgekomen. Ga hier dan alsjeblieft nog even achteraan.

Wil je lid-af worden maar toch nog met de vereniging verbonden blijven? Word Duivelsei-alumni!

Alumn worden

Heb je al een tijd geen tijd meer voor Het Duivelsei, woon je net samen in Waddinxveen waar de treinen na 22:00 uur al niet meer heen gaan of voel je je nu écht te oud om spelletjes te spelen met een stel nerds in een kelder? Dan is het Duivelsei Alumnischap misschien iets voor jou! Voor €20,- per jaar (of meer, als je dat graag wilt) kun je tot 6 keer per jaar blijven langskomen op het Ei en krijg je alle Spelduivels gewoon via de mail opgestuurd. Bovendien word je als alumni op de hoogte gehouden van de staat en plannen van de vereniging door twee alumni-updates per jaar!

Vragen, opmerkingen en aanmelding voor Alumnischap gaan via abactis@duivelsei. Stuur gewoon een mailtje en wij regelen de omzetting van je lidmaatschap!