Merchandise

Laatst bewerkt op 06-12-2017

Het Duivelsei verkoopt zonder winstoogmerk een aantal leuke hebbedingetjes voor haar leden. Wil je je eigen echte Duivelsei-dobbelstenen of andere spullen? Mail naar het bestuur of spreek ons aan op een spelavond en we regelen het voor je!

Via dit formulier kan een bestelling geplaatst worden voor verschillende merchandise. Hieronder een greep uit het assortiment.


Duivelsei-dobbelstenen

Hoogwaardige zwart gelakte dobbelstenen met ingekeepte ogen en een Duivelsei-logo op de plaats van de 6. Want je weet toch, Het Duivelsei is de beste!

Duivelsei-dobbelstenen

Eerstejaars kunnen met een volle Achievements-lijst een gratis dobbelsteen komen ophalen.


Duivelsei-pennen

Donkerrode, zwart schrijvende pen met een punt die bruikbaar is als stylus voor tablets en smartphones. In de pen staan HET DUIVELSEI en onze website gegraveerd. Inclusief kunststof etuitje om hem in te bewaren. Laat hem aan al je vrienden zien!

Duivelsei-pennen


Duivelsei-hoodies en -vesten

Koning Winter moet nog even zijn potje Starcraft afmaken, maar in tussentijd zitten we te rillen in onze Duivelsei T-shirts. Daarom hebben we ook dit jaar echte Duivelsei-hoodies en -vesten te koop!

Duivelsei-hoodies
(Van de vesten zijn nog geen foto’s beschikbaar)

Bestel een hoodie of vest via dit formulier! Wil je meer dan één hoodie of vest bestellen? Vul dan per kledingstuk het formulier in.


Rock Band-nummers

We hebben al honderden nummers op de Rock Band beschikbaar, maar het kan natuurlijk dat jouw favoriete jam er nog niet bij zit. Vraag via dit formulier je Rock Band-nummers aan!