Merchandise

Laatst bewerkt op 05-02-2023

Het Duivelsei verkoopt zonder winstoogmerk een aantal leuke hebbedingetjes voor haar leden. Wil je je eigen echte Duivelsei-dobbelstenen of andere spullen? Mail naar het bestuur of spreek ons aan op een spelavond en we regelen het voor je!

Elk jaar komt er een enquête via de mail waar je je prachtige merch kunt bestellen.

Duivelsei-kaartspellen

Duivelsei zou niet Duivelsei zijn als we geen eigen kaartspel zouden hebben. Gelukkig hebben we dankzij de Promootcie nu een prachtig kaartspel, maar het wordt nog mooier. Het kaartspel bevat maar liefst vier jokers in de vorm van een één, een hond, een draak en een feniks. Zo kan je er ook nog eens Taipan / Tichu mee spelen!

 

Duivelsei Dobbelstenen

Duivelsei-dobbelstenen

Hoogwaardige zwart gelakte dobbelstenen met ingekeepte ogen en een Duivelsei-logo op de plaats van de 6. Want je weet toch, Het Duivelsei is de beste!

Duivelsei Pennen

Duivelsei-pennen

Donkerrode, zwart schrijvende pen met een punt die bruikbaar is als stylus voor tablets en smartphones. In de pen staan HET DUIVELSEI en onze website gegraveerd. Inclusief kunststof etuitje om hem in te bewaren. Laat hem aan al je vrienden zien!

Duivelsei Hoodies en Vesten

Koning Winter moet nog even zijn potje Starcraft afmaken, maar in tussentijd zitten we te rillen in onze Duivelsei T-shirts. Daarom hebben we ook dit jaar echte Duivelsei-hoodies en -vesten te koop!