Merchandise

Laatst bewerkt op 26-10-2018

Het Duivelsei verkoopt zonder winstoogmerk een aantal leuke hebbedingetjes voor haar leden. Wil je je eigen echte Duivelsei-dobbelstenen of andere spullen? Mail naar het bestuur of spreek ons aan op een spelavond en we regelen het voor je!

Via dit formulier kan een bestelling geplaatst worden.


 Duivelsei-kaartspellen

Duivelsei zou niet Duivelsei zijn als we geen eigen kaartspel zouden hebben. Gelukkig hebben we dankzij de Promootcie nu een prachtig kaartspel, maar het wordt nog mooier. Het kaartspel bevat maar liefst vier jokers in de vorm van een één, een hond, een draak en een feniks. Zo kan je er ook nog eens Taipan / Tichu mee spelen!


Duivelsei-dobbelstenen

Hoogwaardige zwart gelakte dobbelstenen met ingekeepte ogen en een Duivelsei-logo op de plaats van de 6. Want je weet toch, Het Duivelsei is de beste!

Duivelsei-dobbelstenen

 


Duivelsei-pennen

Donkerrode, zwart schrijvende pen met een punt die bruikbaar is als stylus voor tablets en smartphones. In de pen staan HET DUIVELSEI en onze website gegraveerd. Inclusief kunststof etuitje om hem in te bewaren. Laat hem aan al je vrienden zien!

Duivelsei-pennen


Duivelsei-hoodies en -vesten

Koning Winter moet nog even zijn potje Starcraft afmaken, maar in tussentijd zitten we te rillen in onze Duivelsei T-shirts. Daarom hebben we ook dit jaar echte Duivelsei-hoodies en -vesten te koop!

 

Duivelsei-hoodies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel een hoodie of vest via dit formulier! Het is nu mogelijk om met één formulier meerdere kledingstukken te bestellen!

Rock Band-nummers

We hebben al honderden nummers op de Rock Band beschikbaar, maar het kan natuurlijk dat jouw favoriete jam er nog niet bij zit. Vraag via dit formulier je Rock Band-nummers aan!