Contact

Laatst bewerkt op 01-02-2023

E-mail

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.

Voor algemene zaken is het bestuur te bereiken via:

De individuele bestuursleden zijn te bereiken op:

  • Praeses: praeses@duivelsei
  • Abactis: abactis@duivelsei
  • Quaestor: quaestor@duivelsei
  • Assessor Intern: intern@duivelsei
  • Assessor Extern: extern@duivelsei
  • Assessor Algemeen: algemeen@duivelsei

Sociale Media

Post- en bezoekadres

Rekeningnummer

Routebeschrijving

De Pelikaanhof ligt op een kwartier lopen van station Leiden Centraal. Verlaat hiervoor het station aan de centrumzijde. Volg de Stationsweg en vervolgens de Steenstraat tot aan de Beestenmarkt. Sla linksaf, steek de Beestenmarkt over en steek de brug over. Sla aan de overkant van de brug linksaf de Oude Vest op. Volg de Oude Vest totdat je weer bij een geasfalteerde weg komt, de Pelikaanstraat. De Pelikaanhof is nu het hoge gebouw aan je rechterzijde.

Je kan ook de bus nemen vanaf het station. Zowel bus 400 richting Zoetermeer, Centrum West als bus 45 richting Den Haag Centraal Station gaan langs het Pelikaanhof. Bij beide bussen stap je uit op halte Pelikaan, als het goed is, de 3e halte op beide buslijnen.

Loop wanneer je bij de Pelikaanhof bent het binnenplein op. Aan de rechterzijde kun je zowel links als rechts omlaag. Ga hier links omlaag, rechtdoor door de deur, de treden af en linksaf, door een tweede deur – klop of bel als deze gesloten is – de common room in. Loop door de bar heen naar de gang met kapstokken. De zaal die wij huren is achterin de gang links.