Commissies

Het Duivelsei heeft diverse commissies die zich met uiteenlopende zaken binnen de vereniging bezighouden, van de Asia Party tijdens de EL CID tot Humans versus Zombies. Hieronder volgt een korte beschrijving van elke huidige commissie. Wil je meer informatie over een commissie, lijkt het je wat om zelf een commissie in te gaan, of heb je een paar hele goede suggesties voor activiteiten? Mail dan naar bestuur@duivelsei of naar een van de onderstaande e-mailadressen.

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.


Accie

De Accie is waarschijnlijk de meest veelzijdige commissie van Het Duivelsei. Wij zorgen voor allerlei activiteiten die niet per se spel-gerelateerd zijn, maar wel ontzettend leuk! Zo organiseren we bijvoorbeeld stranddagen in de zomer, feestdagactiviteiten zoals Sinterklaas en Sint Patricksday, maar ook meer ogenschijnlijk willekeurige activiteiten zoals glowgolf en strijkkralenworkshops. De Accie is altijd op zoek naar enthousiaste mensen en leuke ideeën, dus mail ons vooral als je een leuke activiteit weet!
Meer informatie? Mail accie@duivelsei.

Almanakcie

De Almanakcie is een commissie die een jaaroverzicht van de vereniging uitbrengt in de vorm van een almanak. We maken een smoelenboek met leden, een jaarverslag vol coole foto’s, statistieken, quotes en nog veel meer! Daarnaast heeft elk jaarboek een thema, zoals ‘Weerwolven van Wakkerdam’ en ‘Rock Band’. De almanak komt half juni uit en is te pre-orderen op spelavonden!
Leuke foto’s zijn ook altijd welkom en kan je opsturen naar ons e-mail adres.
Meer informatie? Mail almanakcie@duivelsei.

Apocalypcie

De Apocalypcie is de organisator van Humans versus Zombies, het halfjaarlijks potje zombietikkertje door heel Leiden. Nerfguns en sokken galore! De commissie zorgt voor de kenmerkende bandana’s en spannende missies, en houdt de facebookpagina + het HvZ forum op de hoogte met de uiterst actuele stand van zaken. Hou de website, het forum, en de facebook pagina in de gaten voor de eerstvolgende editie. Aanmeldingen voor het spel kunnen opgestuurd worden naar ons e-mail adres. (De commissie is niet aansprakelijk voor eventuele echte zombiebeten voor, tijdens, en na het evenement.)
Meer informatie? Mail hvz@duivelsei.

Asiacie

De Asiacie gaat over al het exotische uit het verre Oosten. Wij zijn verantwoordelijk voor de karaoke-avonden, Dance Dance Revolution en alle Aziatische filmscreeningen (met ondertiteling natuurlijk). Geen anime laten wij onberoerd en geen kans laten wij schieten om weer eens een geweldige karaoke-night of Asia party te organiseren.
Meer informatie? Mail asiacie@duivelsei.

Consolecie

De consolecie richt zich op console gaming en met name toernooien en speldemonstraties. Met een Wii U en een Xbox 360 op de vereniging heeft het Duivelsei twee geweldige consoles om samen te gamen. Zo is er hilariteit op de bank met Nintendo Land, kun je elkaar ouderwets naaien met van die vervelende schildjes in Mario Kart 8 of vetes uitvechten met Smash Bros. Daarnaast hebben we elke avond onze eigen Rock Band die op plastic instrumenten de meest geweldige coverhits spelen en waar ze ook een plekje voor jou hebben. Af en toe hebben we een leuk nieuw spel om aan iedereen op de vereniging te tonen en wegwijs te maken.
Meer informatie? Mail consolecie@duivelsei.

EL CIDcie

Elk jaar tijdens de EL CID haalt Het Duivelsei alles uit de kast om het de eerstejaartjes zo leuk mogelijk te maken tijdens deze Leidse Introductieweek. Om dit goed te organiseren hebben we een standvastige EL CID-commissie die elk jaar weer voor een spetterende EL CID zorgt.
Meer informatie? Mail elcid@duivelsei.

Exposietcie

Het Duivelsei heeft naast spelfanaten veel getalenteerde leden. De Exposietcie biedt alle leden de kans om hun talent te laten zien op het Open Podium. Wil je de leden laten zien hoe goed je kan zingen, dansen, een instrument bespelen, cabaret, improviseren of iets totaal anders, mail dan naar exposietcie@duivelsei. Het is uiteraard ook mogelijk om te komen kijken. Het Open podium vindt plaats in februari, dus hou de Duivelsei kalender in de gaten voor meer informatie.

Feescie

De Feescie organiseert elk jaar het Kerstgala. De commissie is -op één ouderejaars na- geheel gevormd uit eerstejaars om ze kennis te laten maken met commissiewerk. Meer informatie? Mail feescie@duivelsei.

Felicitaatcie

De Felicitaatcie is een commissie van Het Duivelsei die in de week van de dies allerlei leuke activiteiten organiseert voor Duivelseitjes om te vieren dat Het Duivelsei op 20 april jarig is. Samen met onder andere de Pelibar en alle commissies streeft deze commissie ernaar om een onvergetelijke week te organiseren.
Meer informatie? Mail felicitaatcie@duivelsei.

ICTcie

De leden van de ICTcie dienen als technisch adviseurs voor besturen die minder affiniteit hebben met ICT-problemen. Verder sleutelen ze op eigen initiatief aan de digitale voorzieningen van de vereniging in de hoop dat ze hierop vooruitgaan.
Meer informatie? Mail ictcie@duivelsei.

Improvisaatcie

De Improvisaatcie is dé commissie die zich bezig houdt met spontaniteit en improviseren. In de herfst en in de lente geven we een improvisatie show waarin Duivelseitjes erop los improviseren met andere Duivelseitjes als publiek. Daarnaast hebben we in het voorjaar ook een workshop om je eigen improviseerkunsten uit te proberen en eventueel geselecteerd te worden voor onze volgende show. Tot slot organiseren we aan het einde van het jaar “Het Slimste Ei”, de Duivelsei variant op “De Slimste Mens”.
Meer informatie? Mail improvisaatcie@duivelsei.

Magiccie

Voor alle Magic-gerelateerde zaken moet je bij de Magiccie zijn! Magic the Gathering is een erg populair kaartspel dat wereldwijd door gigantische hoeveelheden mensen gespeeld wordt. De Magiccie zorgt iedere maand voor activiteiten, zoals een draft van de nieuwste set, een toernooi, of andere events. De commissieleden zijn zeker altijd te porren voor een potje EDH of een ander formaat en ze staan ook klaar voor een praatje natuurlijk! Op de Facebookpagina van de Magiccie staan leuke discussies en hier worden ook de nieuwe evenementen bekend gemaakt. Ken je Magic niet maar lijkt het je leuk, of heb je andere vragen? Mail ons of spreek ons aan op een van onze activiteiten!
Meer informatie? Mail magic@duivelsei.

Mensacie

De mensacie verzorgt maaltijden voor leden die graag naar spelavonden komen maar geen tijd hebben om voor eten te zorgen, niet in Leiden wonen, of gewoon liever met een groepje eten! P.S. Lijkt het je leuk om een keertje voor Duivelseitjes te koken? Stuur ons een mailtje!
Meer informatie? Mail mensacie@duivelsei.

Nomcie

Spelletjes zijn leuk, maar ze zijn nog leuker met koekjes, hapjes of taart! Sinds 2012 zorgt de Nomcie voor al het lekkers dat op spelavonden verschijnt. Daarnaast neemt de Nomcie workshops, brunches, barbecues of andere voedsel gerelateerde activiteiten voor zijn rekening. Wil je een keer meebakken, maar niet in de commissie? Dat kan! Stuur ons een mailtje!
Meer informatie? Mail nomcie@duivelsei.

Prestaatcie

Altijd al waardering willen krijgen voor het feit dat jij een record score neer zetten bij Celestia of voor het feit dat jij een lange baard hebt? Dat kan nu! De Prestaatcie houdt allerlei nuttige en minder nuttige records binnen Duivelsei bij. Een overzicht van de huidige records is te vinden op het forum of onder deze link. Ook zullen wij af en toe een recordpoging organiseren op een spelavond. Als je denkt dat je zelf een record hebt, stuur ons dan een e-mail met je bewijs! We hopen dat we zo veel mogelijk leuke en gekke records kunnen verzamelen!
Meer informatie? Mail prestaatcie@duivelsei.

Promootcie

De Promootcie is er om promo materiaal voor de vereniging en haar commissies te verzorgen. Mochten ze dus een evenement organiseren, een bepaalde activiteit willen promoten of iets anders tofs doen, kunnen ze bij hen aankloppen. Zij gaan dan aan de slag om voor hen, bijvoorbeeld, een gave poster of kaft te maken.
Meer informatie? Mail promootcie@duivelsei.

Redactie

Als vereniging kun je niet zonder verenigingsblad: De Spelduivel. Dit blad wordt drie keer per jaar uitgegeven. Onze Redactie zorgt elke keer weer voor een geweldig blaadje dat je tot de laatste letter wil uitlezen. Iedere editie staat vol met bordspellen nieuws, interviews, foto’s en allerhande andere artikelen. Wil je een keer wat schrijven voor de Spelduivel, heb je nog een goede quote van een Duivelseitje of wil je meer informatie? Mail ons!
Meer informatie? Mail redactie@duivelsei.

RPGcie

Een RPG is een spel waarbij de Game Master een scenario in elkaar heeft gezet, en jij speelt een karakter die in die situatie wordt geworpen. Dan moeten jij en de andere spelers keuzes gaan maken, en de GM vertelt je hoe die de situatie beïnvloeden. Als je nog niet eerder RPG’s hebt gespeeld, geen nood! We leggen graag uit hoe het werkt! Deze commissie zorgt voor RPG sessies op sommige spelavonden en speldagen. Daarnaast organiseren wij ook de Ei Con; een weekend lang RPG op Het Duivelsei!
Meer informatie? Mail rpg@duivelsei.

Weekendcie

De Weekendcie organiseert tweemaal per jaar een spelweekend! 3 dagen lang alleen maar spelletjes spelen en gezelligheid! Bovendien zijn er vaak gezellige teamactiviteiten zoals een speurtocht en pubquiz en ’s nachts spelen we Weerwolven bij het kampvuur.
Meer informatie? Mail weekendcie@duivelsei.

Adviesorganen

Formaatcie

De Formaatcie wordt halverwege het jaar samengesteld en helpt met het formeren van het volgende bestuur. Zij nemen sollicitaties af en stellen uiteindelijk een kandidaatsbestuur samen om te presenteren aan de ALV.
Vragen? Mail formaatcie@duivelsei, of bestuur@duivelsei als de Formaatcie nog niet is samengesteld.

Kasco

De Kascommissie controleert het werk van de penningmeester van het bestuur en bestaat over het algemeen uit oud-penningmeesters. Ze werken achter de schermen en houden het financiële welzijn van de vereniging in de gaten.
Meer informatie? Mail kasco@duivelsei.

Senaat

De Senaat is geen echte commissie: hij wordt gevormd uit oud-bestuursleden die af en toe samen komen om samen met het bestuur te praten over de vereniging. Je kunt geen lid worden van de Senaat tenzij je ooit bestuur bent geweest.
Meer informatie? Mail senaat@duivelsei.