Commissies

Laatst bijgewerkt op 12-11-2023

Het Duivelsei heeft diverse commissies die zich met uiteenlopende zaken binnen de vereniging bezighouden, van het Mario Kart toernooi tijdens de EL CID tot Humans versus Zombies. Hieronder volgt een korte beschrijving van elke huidige commissie. Wil je meer informatie over een commissie, lijkt het je wat om zelf een commissie in te gaan, of heb je een paar hele goede suggesties voor activiteiten? Mail dan naar bestuur@duivelsei of naar een van de onderstaande e-mailadressen.

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.

Accie

De Accie is waarschijnlijk de meest veelzijdige commissie van Het Duivelsei. Wij zorgen voor allerlei activiteiten die niet per se spel-gerelateerd zijn, maar wel ontzettend leuk! Zo organiseren we bijvoorbeeld een bezoek aan de Efteling, feestdag-activiteiten zoals Sinterklaas en Halloween, maar ook meer ogenschijnlijk willekeurige activiteiten zoals glowgolf, boulderen en strijkkralen workshops. De Accie is altijd op zoek naar enthousiaste mensen en leuke ideeën, dus mail ons vooral als je een leuke activiteit weet!

Almanakcie

De Almanakcie is een commissie die een jaaroverzicht van de vereniging uitbrengt in de vorm van een almanak. We maken een smoelenboek met leden, een jaarverslag vol coole foto’s, statistieken, funpages en nog veel meer! Daarnaast heeft elk jaarboek een thema, zoals ‘Space’ of ‘Sorcery’. De almanak komt half juni uit en is van tevoren te pre-orderen! Leuke quotes zijn ook altijd welkom en kan je opsturen naar ons e-mailadres.

Apocalypcie

De Apocalypcie is de organisator van Humans versus Zombies, het halfjaarlijks potje zombietikkertje door heel Leiden. Nerfguns en sokken galore! De commissie zorgt voor de kenmerkende bandana’s en spannende missies, en houdt de facebookpagina + het HvZ forum op de hoogte met de uiterst actuele stand van zaken. Hou de website, het forum, en de facebook pagina in de gaten voor de eerstvolgende editie. Aanmeldingen voor het spel kunnen opgestuurd worden naar ons e-mail adres. (De commissie is niet aansprakelijk voor eventuele echte zombiebeten voor, tijdens, en na het evenement.)

Consolecie

Smash! Mario Kart! Jackbox! Just Dance! Splatoon! En nog veel meer. Zoals de naam al suggereert, houdt de Consolecie zich vooral bezig met consolespellen. Zo organiseren we toernooitjes, speciale thema-avonden of hele evenementen op het Duivelsei in de trant van deze spellen. Dit kunnen de meest hardcore single player spellen uit de (recente) geschiedenis zijn, of de gezelligste bankhangers om een drankje bij te doen. Beeld je in, op de bank, luidkeelse doodsbedreigingen uiten naar je (voormalige) compagnon die nu dreigt één van je sterren in Mario Party af te pakken. Wat een gezellige sfeer.

Creatcie

De Creatcie is ontstaan uit twee verschillende commissies, en heeft hierom ook twee belangrijkste taken. Ten eerste werken we aan de huisstijl van het Duivelsei, denk hierbij aan de website, flyers, mails en al het andere waarin Duivelsei zich presenteert aan de buitenwereld. Ten tweede maken we ook posters voor activiteiten en houden we ons bezig met andere leuke ontwerpopdrachten voor het Duivelsei. Mocht je dus leuke ideeën hebben, laat het ons vooral weten!