Welcome

Featured

So you like to play tabletop-, board-, card-, or videogames, and you are a student at a college or university in Leiden or somewhere nearby? Then L.S.S.V. Het Duivelsei is the perfect students association for you! With a members fee of only €35,00 per year we are one of the cheapest students associations in Leiden. Only staying here for six months? We have a special offer for students who are only interested in joining for half a year: simply half the price (€17,50)!

As most of our games are in English and most of our members speak English, you should find little to no problem in understanding the rules and enjoying a game with your fellow Duivelseitjes. Besides our usual gaming nights on either Tuesday, Wednesday or Thursday, we also host ‘borrels’ (drinking nights), theme parties, game tournaments and once a month a whole Saturday of gaming. Still can’t get enough? Neither can we! So twice a year we bring our games to a clubhouse and play for a whole weekend!

If you need a translation of our House Rules or information on the Game Weekend, activities or other things, feel free to contact us at bestuur@duivelsei.

Interested? Just stop by De Pelibar (Pelikaanhof 52) and feel free to take a look inside. We hope to see you soon!

Dinsdag 24 april: Spelavond met Iconic Masters draft

Planeswalkers! Het is op 24 april weer tijd voor een masters draft op Het Duivelsei. Master sets zijn specifiek ontwikkeld om spelers een onvergetelijke draft-ervaring mee te geven. Iconic masters bevat een hoop interessante archetypes zoals Temur defenders, W/G counters, B/R dragons, B/W lifegain, U/B mill, W/R prowess, … Deze masterset zit vol met epische ‘fatties’: angels, hydra’s, de vijf praetors en spirit dragons. Wat ga jij bij elkaar draften?

Het aantal deelnemers voor de draft staat op maximaal 8. Indien er meer mensen mee willen doen en iedereen zich op tijd heeft ingeschreven, dan zal er geloot worden tussen de deelnemers voor een plekje aan de felbegeerde draft-tafel. Inschrijven kan via de mail of tussen 19:45 en 20:15 op de spelavond zelf. We willen graag vragen aan iedereen om zeker om 20:15 op de spelavond aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen met de draft! De prijzenboosters zullen bestaan uit standard-legal boosters.

Het draften van deze masterset zal maar €20 kosten! Dus waar wacht je nog op?

Dinsdag 17 april (vanaf 17:00): Spelavond met Potluck, PopiJungle toernooi en DDR

Het Duivelsei opent eerder vandaag, al om 17:00, voor een potluck! Iedereen (lid) die eten meeneemt, mag die dag mee-eten met iedereen die ook eten bij zich heeft! Toegang is gratis, om mee te mogen doen, moet je wel eten voor meerdere personen meenemen.

Om 19:30 begint de spelavond zelf, met DDR georganiseerd door de Asiacie en met het PopiJungle toernooi georganiseerd door de Accie! Het traditionele Popi Jopi toernooi wordt dit jaar in het thema van de Dies georganiseerd. Komt meedoen, komt meedoen! Bewijs dat jij de koning van de jungle bent bij 5 korte spellen met jungle thema. Voor de winnaar is er een mooie prijs, en natuurlijk eeuwige roem! Inschrijven kan tot 20:30, dan begint het!

14 – 22 april: Diesweek

Hiep hiep hoera!
De maand april is er weer, en dat kan maar een ding betekenen – het Duivelsei is jarig! Op 20 april is het zover: het Duivelsei wordt 24! En wie jarig is, trakteert… op een diesweek!
Normaal wordt in de week waarin de verjaardag valt deze dies gevierd, maar deze keer hebben we besloten nog eerder te beginnen!
Van zaterdag 14 april tot zondag 22 april zullen er elke dag leuke activiteiten georganiseerd worden door de Felicitaatcie. Dit varieert van leuke dagjes uit tot speciale activiteiten op spelavonden en speldagen. Dit jaar valt de verjaardag van het Duivelsei op een vrijdag, wat betekent dat we op de spelavond van donderdag 19 april om 23.59 de champagne tevoorschijn trekken!
Zoals elk jaar hebben we onze activiteiten om een thema heen verzonnen. Dit jaar is dat thema…
Jungle!

Hieronder volgt de lijst met onze activiteiten:

Zaterdag 14 april
18:00 Uit eten bij Djebena, een Afrikaans restaurant! (op eigen kosten)
21:00 Lasergamen in de Pelibar! (gratis)

Zondag 15 april
10:00 (verzamelen in Leiden), 11:00 (aanwezig bij ingang) Bezoek aan Avifauna, met leuke speurtocht! ((deels gesponsorde) kosten €9,- tot €10,50 afhankelijk van hoeveel mensen er meegaan)

Maandag 16 april
13:00 Picknick in de Hortus Botanicus in Leiden, met spelletjes! (gratis met LU-kaart, €2,- op vertoon van andere studentenkaart)

Dinsdag 17 april
17:00 Het Duivelsei opent eerder vandaag voor een potluck! Iedereen die eten meeneemt, mag die dag mee-eten met iedereen die ook eten bij zich heeft! (toegang gratis, om mee te mogen doen, moet je wel eten voor meerdere personen meenemen)
19:30 Het Duivelsei is nu ook voor alle anderen open, met een bordspellentoernooi met jungle-thema georganiseerd door de Accie en met DDR georganiseerd door de Asiacie! (gratis)

Woensdag 18 april
19:00 Buitenspeelactiviteit op de Bult, georganiseerd samen met de Apocalypcie! Tijdens de DIES zijn er altijd geweldige activiteiten, dit jaar wilden wij als Apocalypcie hier ook een bijdrage aan leveren. Daarom kunnen jullie op woensdag 18 april om 19.00 op de Bult het geweldige spel British bulldog komen spelen.

Neem dus je sokkenbollen en nerfwapens mee en trek met de humans over de Bult heen, maar pas op…. Er zijn zombies die jullie de weg versperren. Brengen jullie het er levend vanaf? (gratis)

Donderdag 19 april
15:00 Het Duivelsei opent extra vroeg om de verjaardag van de vereniging te vieren! Ook is er die avond een leuke fotoquiz. (gratis)

Vrijdag 20 april
20:00 Kroegentocht met de Intoxicatie! (op eigen kosten)

Zaterdag 21 april
Een tweede speldag, ditmaal gaan we de hele nacht door! Er zijn films en er is een eetwedstrijd in de avond! Ook komen er echte RPG-makers uit de Benelux naar het Duivelsei! Als je altijd al een keer iemand hebt willen ontmoeten die RPG’s ontwikkelt voor gebruik, is dit je kans! (speldag gratis, kosten eetwedstrijd €2,-)

Zondag 22 april
Tosti-ontbijt! Lekker bijtanken na een lange nacht vol spelletjes. Dit duurt tot 13:00, dan is de dies voorbij! Er is die dag verder geen speldag meer. (€1,- voor onbeperkt tosti’s)

Woensdag 11 april: Spelavond met Pokémon

Is het zo ver? Ja, het is eindelijk zo ver! We gaan kijken wie écht de beste is tijdens het Pokémon-event, zoals niemand dat ooit was! Neem je team mee en ga de strijd aan met de acht gymleaders, wie weet ben jij straks in het bezit van alle badges en mag jij je Champion noemen aan het einde van deze avond. Let goed op: er zijn een aantal regels die we aanhouden, deze zijn te vinden in de bijlage. Wanneer je klaar bent met strijden kun je genieten van nostalgie in het Kleintje, met de eerste Pokémon film!

Daarnaast zal op deze spelavond ook de uitslag van de Monopolyrace bekendgemaakt worden. Dus als je wilt weten of al dat geren, gesprint en gehol het wel waard was, of wie zich dit jaar officieel de ‘beste reizigers’ mogen noemen, kom vooral!

Dinsdag 10 april (vanaf 20:00): Bordspelavond bij Catena

Op dinsdag 10 april, precies twee maanden na ons verre uitje naar Enschede, gaan we weer op pad, maar blijven we toch iets dichter bij huis. Samen met de Gamecie van Catena organiseren we namelijk een gezellige bordspellenavond bij hen! Deze begint om 20:00 in hun pand aan de Kolfmakersteeg 8, tussen het Lipsius en het Plexus. Van tevoren kan er goedkoop bij hen worden meegegeten, om 18:30. Stuur hiervoor een mailtje naar het bestuur(@duivelsei.nl), of zet je naam op de inschrijflijst die binnenkort op de spelavonden rondslingert. De inschrijving hiervoor sluit op dinsdag om 16:00, en het menu zal bestaan uit verse tomatensoep, ovenschotel en ijscake. Je bent uiteraard ook welkom om later op de avond binnen te komen!