Welcome

Featured

So you like to play tabletop-, board-, card-, or videogames, and you are a student at a college or university in Leiden or somewhere nearby? Then L.S.S.V. Het Duivelsei is the perfect students association for you! With a members fee of only €35,00 per year we are one of the cheapest students associations in Leiden. Only staying here for six months? We have a special offer for students who are only interested in joining for half a year: simply half the price (€17,50)!

As most of our games are in English and most of our members speak English, you should find little to no problem in understanding the rules and enjoying a game with your fellow Duivelseitjes. Besides our usual gaming nights on either Tuesday, Wednesday or Thursday, we also host ‘borrels’ (drinking nights), theme parties, game tournaments and once a month a whole Saturday of gaming. Still can’t get enough? Neither can we! So twice a year we bring our games to a clubhouse and play for a whole weekend!

If you need a translation of our House Rules or information on the Game Weekend, activities or other things, feel free to contact us at bestuur@duivelsei.

Interested? Just stop by De Pelibar (Pelikaanhof 52) and feel free to take a look inside. We hope to see you soon!

Woensdag 17 januari: Spelavond met CIB

Vandaag is er de CIB (Commissie Interesse Bijeenkomst). Hier zullen de Apocalypcie, EL CIDcie, Felicitaatcie, Lustrumcie en de Monopolycie vertellen wat ze inhouden en staan ze open voor aanmeldingen. Zou je het dus leuk vinden om nog een commissie te doen of zou je je willen oriënteren op dat gebied: kom vooral langs! Het begint om 20:00 en zal waarschijnlijk rond 20:45 zijn afgelopen. Daarna gaan de spellenkasten pas open en zal er ook DDR zijn!

Maandag 1 januari: Nieuwjaarsduik

Op 1 januari 2018 is het mogelijk om samen met de Accie het nieuwe jaar fris te beginnen met een plons in de Noordzee door mee te doen aan de nieuwjaarsduik in Scheveningen. Je krijgt bovendien een kopje warme soep achteraf, een foeilelijke oranje Unoxmuts en een blik erwtensoep. Kosten voor deelname zijn 3 euro, maar daarvan gaat 1 euro naar de voedselbank. De duik begint om 12:00, maar om zeker te zijn dat we kaartjes hebben voor iedereen, verzamelen we om 10:00 bij de Pathé (Scheveningen) bioscoop. Om zeker te zijn dat we niemand vergeten, meld je even aan via accie@duivelsei.nl. Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn, dan kan je dat laten weten via 0641538110. Vergeet niet een handdoek mee te nemen en warme kleding/badjas om je daarna weer om te kleden.

Vrijdag 22 december (vanaf 18:30): Schaatsen, soep en chocomel

Op vrijdag 22 december gaat de Accie weer schaatsen op de schaatsbaan op de gracht bij het gemeentehuis. Er is een kleine entreeprijs en je kan schaatsen ter plekke huren. Achteraf is er warme chocolademelk en soep voor de liefhebbers. Voor het schaatsen hoef je je niet op te geven, stuur wel een mailtje naar accie@duivelsei.nl als je mee wilt doen met de chocolademelk en soep, dan kan hier rekening mee worden gehouden bij het inslaan! Het adres voor de soep en zopie na het schaatsen is Hoge Rijndijk 286, 2314 AM, Leiden. Je kan zo laat als je wil de schaatsbaan op (zolang je betaalt), maar de Accie is er om 18:30 om je te vergezellen. De soep en chocomel worden om 21:00 geserveerd.

Woensdag 20 december (vanaf 18:00): Kerstdiner

December is de maand van de feestdagen. Dat betekent heel veel lichtjes, heel veel cadeautjes, maar vooral heel veel eten. Het Duivelsei doet daar natuurlijk ook aan mee! Woensdag 20 december hebben wij om 18:00 gereserveerd bij Holle Bolle Gijs en voor max. 20 euro kan jij ook meegenieten van een overheerlijk driegangenmenu. Wil je mee? Geef je dan op middels deze link: Prik eens fijn een vorkje mee bij ons eigen Kerstdiner!