Bestuur

Bestuur 2022/2023 ‘Mysterium’

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.

Het 29e bestuur der L.S.S.V. Het Duivelsei presenteert zich:


Praeses – Alexandra Oostinjder

praeses@duivelsei

Hoi hoi! Ik ben Alexandra en ik ben dit jaar de praeses. Ik ben een derdejaars geschiedenis en een derdejaars eitje. Mijn favoriete spel is Mysterium maar ik ben te poken voor snelle grappige party games. Mijn hobby’s zijn lezen, kleding naaien en casual games als Stardew Valley, Spiritfarer en Slime Rancher.


Abactis – Xander Lenstra

abactis@duivelsei

Hoi! Ik ben Xander, 5e jaars lid (of 12e jaars, afhankelijk van hoe je telt) en ben de Ab Actis van de vereniging. Ik focus me dus vooral op de administratie van de vereniging op orde houden, en regel ook alles qua ICT. Sinds 2019 ben ik actief lid van de wolfcie, en in 2021 ben ik ook in andere commissies gegaan: de lancie, consolecie en magiccie. Zo beheer ik onder andere de minecraft server van het duivelsei, en leid ik elke paar maanden een potje online weerwolven. Naast weerwolven ben ik ook een groot fan van andere social deduction games, zoals Secret Hitler, of langere spellen zoals Twilight Imperium. Ook kan je me altijd uitnodigen voor console games als mario kart of smash, hoewel je bij de laatste wel mag oppassen voor de lading minecarts die ik op je af ga gooien.


Quaestor – Naomi Swart

quaestor@duivelsei

Hallo, ik ben Naomi. Ik studeer taalwetenschap, en doe de track language and cognition. Binnen taalwetenschap ben ik erg geïnteresseerd in forensische taalwetenschap en neurolinguistiek. Verder doe ik soms nog judo en ben ik judo scheidsrechter. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de manege waar ik paard rij en vrijwilligerswerk doe.


Assessor Intern – Rebecca Varkevisser

intern@duivelsei

Ik ben Rebecca en ik ben derdejaars geschiedenisstudent en Duivelseitje. Ik hou van allerlei verschillende soort spellen. Op dit moment geniet ik bijvoorbeeld erg van Halli Galli en Twilight Imperium. Naast mijn studie vind ik het leuk om te sporten en zit ik op handbal. Als ontspanning vind ik het leuk om een serie te kijken of een boek te lezen.


Assessor Extern – Ruben van der Marel

extern@duivelsei

Hoi, mijn naam is Ruben. Ik ben dit jaar tweedejaars filosofie-student en assessor extern van het duivelsei. Mijn favoriete spel is pathfinder, maar ik speel ook graag mario kart. Verder ben ik veel met politiek bezig en luister ik veel naar muziek. Ik ben te herkennen aan mijn muts die ik het heel jaar door draag.


Assessor Pand – Jaco ten Cate

Pand@duivelsei

Ik ben Jaco ten Cate, inmiddels 22 jaar oud en in m’n vierde jaar van de studie moleculair science and technology. Dit jaar heb ik het genoegen om bestuur van het duivelsei te zijn. Ik ga mij vooral bezig houden met het regelen van de bar en onderhoud van de zaal. Ik hoop er een leuke boel van te maken en een aantal dingen in de zaal een mogelijke make over te geven zodat we nog leuker in de zaal kunnen zitten dan dat we nu al zitten. Ik hou ook heel erg van het maken van cocktails en werken achter de bar is een passie van mij geworden. Als voorzitter van de barco hoop ik alle duivelseitjes een fijn drankje aan te kunnen bieden in de bar. Ik hou verder nog van lezen en ik speel natuurlijk graag bordspellen. Ik ben bijna altijd wel bereid een lang en ingewikkeld spel te spelen en hou enorm veel van het sociale van spellen spelen. Ik hoop er een leuk jaar van te maken.