Bestuur

Bestuur 2021/2022 ‘Dragons’

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.

Het 28e bestuur der L.S.S.V. Het Duivelsei presenteert zich:


Praeses – Anton Rijkers

praeses@duivelsei

Hallo! Mijn naam is Anton en ik ben de Praeses van bestuur Dragons. Ik ben 20 jaar en zit in het derde jaar van mijn bachelor Sterrenkunde. Afgezien van het dromerige denken dat ik daarbij doe laat ik het dromen regelmatig voor me doen door schrijvers, omdat ik graag boeken lees. Nu ik alweer aan mijn derde jaar lidmaatschap van het Duivelsei begonnen ben, heb ik inmiddels geleerd dat spellen die leugens & bedrog bevatten zoals Weerwolven of Avalon mijn aandacht altijd trekken. Deckbuilding games zoals Clank! Of Ascension, langdurige strategie spellen zoals Twilight Imperium, of af en toe dat potje Smash Bros maken allemaal ook een goede kans om mij te verleiden. Na al het werk dat ik aan commissies gewijd heb de afgelopen twee jaar zal ik er het beste van maken in mijn bestuursjaar!


Abactis – Marijn van der Horst

abactis@duivelsei

Ik ben Marijn van der Horst en ik ben dit jaar de Abactis. Ik ben een vijfdejaars natuurkundestudent en vijfdejaars eitje. Ik hou erg van kaartspellen zoals mijn favoriete spel Magic: The Gathering en deckbuilders. Online ben ik ook best vaak te vinden in de Discord terwijl ik met andere eitjes League of Legends speel, dus stuur me vooral een berichtje als je een keer een potje wil spelen!


Quaestor – Jelle Mondeel

quaestor@duivelsei

Hi, ik ben Jelle Mondeel,  de draak die de hoard met geld moet overzien dit jaar. Student finance&control en 5 jaars lid van Duivelsei. Vaak ben ik te vinden bij de kast met extreme lange spellen die een hele avond kosten zoals Terraforming Mars of op de console voor een potje Smash of Mario Kart. Daarnaast speel ik graag RPG’s waaronder natuurlijk D&D.


Assessor Intern – Rutger van der Beek

intern@duivelsei

Hey! Ik ben Rutger van der Beek en dit jaar de assessor intern, dus degene die zorgt dat de commissies een beetje lopen en die de agenda maakt. Ik ben een 4e jaars Duivelseitje en Informatica student. Alle spellen waarbij je een geheime rol hebt en lekker de rest kan backstabben (zoals Avalon of weerwolven), kun je altijd met mij spelen. Ook voor Diplomacy, World of Warcraft of een simpel potje Smash op de Switch kun je bij mij terecht. D&D moet ik natuurlijk ook nog genoemd hebben en ik speel echt soms wel iets anders dan Druid.


Assessor Extern – Sjors van Dijken

extern@duivelsei

Hello there! Ik ben Sjors van Dijken en ik ben dit jaar de assessor extern aka degene die voornamelijk leuke spelavonden organiseert met andere verenigingen of spelontwikkelaars. Ik ben een 5e jaars Duivelseitje (en Skc-er) die biologie studeert en ik ben een enorme fan van alles wat met pokemon te maken. Verder kun je me altijd porren voor een potje Ascension, Dominion of Spirit Island en wanneer ik geen bordspelletje speel, vind ik een potje smash ook altijd leuk om te doen.


Assessor Algemeen – Dailenn Thieme

algemeen@duivelsei

Hi! Ik ben Dailenn Thieme en de assessor algemeen dit jaar. Ik studeer taalwetenschap en ik houd van lezen, sporten en creatief bezig zijn. Op Het Duivelsei ben ik elke week wel te vinden en het liefst speel ik spelletjes waarbij ik geen hoog concentratiegehalte voor nodig heb, die is gereserveerd voor de uni. Natuurlijk ben ik dit jaar een D&D campaign begonnen, want ja, bestuur Dragons, maar daar mogen er zeker wel meer bij.