Bestuur 2023/2024 ‘Root’

Let op! Om spam tegen te gaan, zijn de e-mailadressen op deze website niet volledig weergegeven. Achter elk e-mailadres dient nog .nl te worden toegevoegd.

Het 30e bestuur der L.S.S.V. Het Duivelsei presenteert zich:

Praeses – Dominique van der Zwaan

Hi! Ik ben Dominique en dit jaar mag ik de Praeses zijn Duivelsei. Dit betekent dat ik de bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen voorzit, en dat ik het overzicht behoud van alles wat moet gebeuren en gebeurt. Ik bied graag een luisterend oor aan voor iedereen die dit nodig heeft en sta open voor leuke ideeën voor Duivelsei. Op de vereniging speel ik meestal kortere spellen zoals Set, Dixit, Coup, Love letter, etc. Daarnaast ben ik regelmatig in de consolehoek te vinden of zit ik ergens met mensen te kletsen. Laten we er met zijn allen een fantastisch Lustrumjaar van maken!

Abactis - Xander Lenstra

Hoi! Ik ben Xander, 5e jaars lid (of 12e jaars, afhankelijk van hoe je telt) en ben de Ab Actis van de vereniging. Ik focus me dus vooral op de administratie van de vereniging en regel ook alles qua ICT. Ik ben  een groot fan van social deduction games, zoals weerwolven of Secret Hitler, of langere spellen zoals Diplomacy. Ook kan je me altijd uitnodigen voor console games als mario kart of smash.

Quaestor - Valerie Bakker

Hoi, mijn naam is Valerie en ik ben de quaestor van de vereniging. Ik ben eerstejaars masterstudent sterrenkunde en bijna tweedejaars eitje. Één van mijn favoriete spellen is Roborally, maar tegen een potje Mahé kan ik geen nee zeggen. Naast mijn studie en quaestorzijnde, zul je me vaak in het zwembad zien.

Assessor Intern - Joyce Belleflamme

Hoi! Ik ben Joyce, 4e jaars Engels student en 3e jaars Eitje. Ik ben dit jaar de assessor intern van de vereniging. Ik ben meer wel dan niet in de console-hoek van het Ei te vinden, maar ik vind gezelschapspellen ook hartstikke leuk! Voor een gezellig praatje sta ik ook altijd open. Buiten het Ei en mijn studie om vind ik het leuk om te koken, schrijven, dansen, en cozy verhaal gerichte spellen te spelen op de switch.

Assessor Extern - Niels van Leur