Welkom

Welkom op de website van de Leidse Studenten Spellen Vereniging Het Duivelsei! Hou jij er van om, onder het genot van een drankje, af en toe eens een potje Catan, Monopolie, Clank! of een ander bordspel te spelen? Zoek je naar een leuke groep om Weerwolven van Wakkerdam mee te spelen? Ben je meer een gamer die graag Mario Kart speelt of ben je geïnteresseerd in e-sports? Of ben je een die-hard gamer die thuis meerdere Magicdecks of stapels Dungeons & Dragons-boeken heeft liggen? Kom dan eens langs bij Het Duivelsei! Van wat voor soort spellen je ook houdt, Het Duivelsei is de plek voor alle Leidse spellenfans om samen te komen.

Voor meer informatie over wat L.S.S.V. Het Duivelsei is en wat we allemaal doen, kijk eens bij Over Het Duivelsei of op onze Agenda. Lijkt het je leuk om lid te worden of zoek je informatie over wat het inhoudt om Alumni te worden? Kijk dan bij het kopje Lidmaatschap voor meer informatie. Wil je een keertje komen kijken op een spelavond? Stuur dan een mailtje naar het Bestuur.